Överlägg

Att göra det man vill

Den här platsen, kärnkraften.se, är en plats för min lust. Här skriver jag det jag har på hjärtat, här delar jag med mig av mina dikter som jag gärna vill skicka ut i världen. Men det är inte så lätt som man kan tro att göra vad man vill.. 

Först måste man ta reda på vad man vill, och redan det kan ju ställa till det. Sen dyker det upp annat motstånd, prestationsångest och rädsla för att bli bedömd till exempel. För mig kan det komma tankar om att jag borde göra något nyttigare, mer användbart. Som egenföretagare ska man tänka på varumärken, pengar och sånt också.

Så det är lätt hänt att man lägger sin energi strax bredvid det man egentligen har lust med. Irriterande. Jag har gjort en del stora förändringar och uppoffringar för att kunna göra det jag vill, så det är faktiskt rejält korkat att slösa bort den möjligheten på att göra nästan det jag vill. 

Nu har jag fått en ny lekkamrat, Monika. Hon håller på och jobbar med att släppa loss, vara kreativ och ge sig hän i tillit. Och hon drar med sig mig på åkturen! Ibland har man tur. Så nu har vi, till min stora förvåning, börjat podda, och vi har gjort några meditationer tillsammans som är grymma för Monika spelar på sina klangskålar. Välkomna att lyssna på oss, vi heter Sigrid och Monika och finns på spotify, youtube och podbean. Vi hoppas på att kunna inspirera till utforskande, lekfullhet och en juste attityd till sig själv. Hör gärna av dig på sigrid.renklint@gmail.com om du har tankar eller frågor om det vi gör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *