Överlägg

Reiki-kurser

Reiki healing är en japansk metod för att hela sig själv och andra, och den funkar på både kropp och själ. I reiki-traditionen mediterar vi över fem levnadsprinciper:


Bara idag släpper jag min oro.
Bara idag släpper jag min ilska. 
Idag uppfyller jag mig med tacksamhet.
Idag utför jag mitt arbete med engagemang. 
Idag ler jag mot dem jag möter.

Närmast planerade kurser:
Inga planerade kurser på grund av osäkerhet kring smittspridning. Hör gärna av dig om du vill lära dig mer om Reiki så får vi se vad som går att ordna.

Reiki-retreat

Under reiki-retreaten har vi fokus vi på principerna och egen meditation. Vi kommer att arbeta med guidade meditationer, enkla samtalsövningar och healing. Du behöver inte ha gått andra kurser inom reiki förut, jag kommer att vägleda genom alla övningar. Kursen överlappar delvis Reiki 1, om du vill kan du plussa på en eller två kvällar senare och få hela Reiki 1, med initiering och diplom.

Det är svårt att planera kursverksamhet nu när vi hela tiden måste förhålla oss till smittrisk. Jag kommer att erbjuda kurser med få deltagare. Vi gör individuella övningar med säkerhetsavstånd och övningar som kräver fysisk närhet med en och samma samarbetspartner hela kursen, gärna en ”reiki-partner” som du anmäler dig tillsammans med. Kursen hålls i Västerås.

Om det funkar för alla deltagare startar jag gärna kursen med en meditation och kvällste på fredagskvällen, men om deltagarna reser till kursen starter den istället kl 9 på lördagen. Vi jobbar till ungefär klockan 17 på lördagen, och mellan 9 och 15 på söndagen. Lunch och fika ingår och serveras på plats. Kursen kostar 1950 kronor. (Om du har friskvårdsbidrag kan du använda det till reiki.)

Kontakta mig gärna om du har frågor eller är intresserad av att delta, sigrid.renklint@gmail.com.

Så här skrev deltagararna efter förra kursen:
”Det var en intensiv helg, mycket kunskap och nya upplevelser och sensationer. Men också rofyllt med tid för återhämtning och reflektion”

Ingen oro, tanke, känsla eller reflektion känns fel, allt är välkommet och tas emot med lugn och kärlek. Med lika delar skratt och allvar har Sigrid varit en fantastisk reiki-master.”
Sofia Olsson