Överlägg

Reiki-kurser på gång

Reiki healing är en japansk metod för att hela sig själv och andra, och den funkar på både kropp och själ. Jag ger kurserna Reiki 1, Reiki 2 och Reiki-retreat, och tar emot klienter i mitt hem.

Ingen oro, tanke, känsla eller reflektion känns fel, allt är välkommet och tas emot med lugn och kärlek. Med lika delar skratt och allvar har Sigrid varit en fantastisk reiki-master.”

Sofia Olsson

Närmast planerade kurs:
Den 22-23 januari 2022 anordnar jag en nybörjarkurs i Västerås. Reiki 1 innehåller lite teori och mycket praktik, efter kursen kan du ge helande till dig själv eller andra. Vi gör övningar och vägledda meditationer, och du får lära dig hur du kan göra både en kortare healing eller en hel behandling på en timme.
Vi börjar kl 9 och jobbar till ungefär klockan 17 på lördagen, och mellan 9 och 15 på söndagen. Lunch och fika ingår och serveras på plats. Kursen kostar 2150 kronor.
12-13 mars blir det en fortsättningskurs, Reiki 2, i Västerås. Kursen ger fördjupad kunskap i metoden och träning i att hela olika aspekter av oss. Som vanligt lägger jag vikt vid reikins principer, så det blir också meditationer och övningar kring att tillämpa dem i vardagen.
Vi börjar kl 9 och jobbar till ungefär klockan 17 på lördagen, och mellan 9 och 16 på söndagen. Lunch och fika ingår och serveras på plats. Kursen kostar 2150 kronor.

Jag anpassar kurserna efter rådande rekommendationer kring smittspridning. Det är möjligt att göra alla övningar med en ”reiki-partner” som du anmäler dig tillsammans med. Att gå kursen med en vän betyder att man får en ”egen healer” efter kursen, fint va!?

Kontakta mig om du har frågor eller är intresserad av att delta, sigrid.renklint@gmail.com.

Du skapar ett kärleksfullt och tillåtande rum där det blir lätt att ta till sig det du förmedlar och där jag känner mig modig.”

P.S.

Reikibehandling
Jag tar emot för healing och samtal hemma, dagtid eller på tisdagkvällar. Kontakt via telefon 0704 67 30 75 eller mejl till sigrid.renklint@gmail.com.
Det kostar 700 kronor för 75 minuter, om du bokat tre träffar betalar du 500:- per träff.