Överlägg

Reiki-kurser

Nästa planerade retreat är 18-20 september.

Reiki healing är en japansk metod för att hela sig själv och andra, och den funkar på både kropp och själ. I reiki-traditionen mediterar vi över fem levnadsprinciper:
Bara idag släpper jag min oro.
Bara idag släpper jag min ilska. 
Idag uppfyller jag mig med tacksamhet.
Idag utför jag mitt arbete med engagemang. 
Idag ler jag mot dem jag möter.

Reiki-retreat

Under reiki-retreaten arbetar vi med helande med fokus vi på principerna och egen meditation. Vi kommer att arbeta med guidade meditationer, enkla samtalsövningar och healing. Du behöver inte ha gått andra kurser inom reiki förut, jag kommer att vägleda genom alla övningar. Det här är inte en vanlig reiki-kurs, men överlappar delvis Reiki 1. Om du vill kan du plussa på en eller två kvällar och få hela Reiki 1, med initiering och diplom.

Det är svårt att planera kursverksamhet nu när vi hela tiden måste förhålla oss till smittrisk. Min plan är att erbjuda en reiki-retreat med fast partner 18-20 september. Då gör vi individuella övningar med säkerhetsavstånd och alla övningar som kräver fysisk närhet med den samarbetspartner man anmält sig tillsammans med. Kursen hålls i Västerås. Mer information kommer, men kontakta mig gärna om du har frågor eller är intresserad av att delta. sigrid.renklint@gmail.com