Överlägg

Livsgnistan fladdrar ut i världen

Nu är det bara några veckor kvar tills boken om Livsgnistan kommer ut på Palmkrons förlag. Det känns så spännande! Johan Brosow jobbar med omslaget och det sista på illustrationerna nu.
Det gick trögt att hitta en titel, men i Johans kök i lilla huset så klämde vi till sist fram något vi gillade.

Jag kanske bara behöver bada lite näck.

Det blir en liten sötsak på 120 sidor. Den är absurd och roligt, trots att den handlar om det där jobbiga inre gråvädret, lågtrycket som pressar glädjen ur dagarna i perioder. Lite lättläst uppmuntran, helt enkelt.
För närvarande har vi inga planer på att ge ut den som e-bok, så vill du läsa får du vackert köpa en pappersbok eller be ditt bibliotek skaffa den. Jag kommer att surra högljutt när den finns, så det missar du troligen inte. Men så klart kan du redan nu mejla mig och beställa, eller skriva en kommentar här. Planerat pris 180:- plus porto, om du inte kan slinka förbi och hämta en bok.

8 reaktioner på “Livsgnistan fladdrar ut i världen

 1. Wow, vilken härlig start! Livsgnistans öden och äventyr på vägen tillbaka vill jag givetvis läsa mer om! Och vilka fantastiska illustrationer! 😍😍😍

 2. Kajsa Åhman säger:

  Den boken vill jag läsa! En livsgnista som flyger iväg,härlig tanke! Och hög igenkänningsgrad. Fina bilder. Titel var värre, ska försöka spåna lite.
  Jag vet inte mycket om utgivning, Amazon har väl möjlighet till print on demand?
  Lycka till iaf!

  1. Sigrid Renklint säger:

   Åh, vad roligt att du känner så! Och återkom gärna om du får några idéer kring titel.
   Vi har skickat till några förlag nu, om de inte nappar ger vi nog ut själva. Jag återkommer med info i nyhetsbreven framöver.
   /Sigrid

 3. Kirsten säger:

  Vad nyfiken jag blev! Vilket fint upplägg – att berätta om livsgnistran och hur den kanske (?) kommer tillbaka. Roligt att känna igen eller inte såväl handlingsplatsen som några personer. 😉

  1. Sigrid Renklint säger:

   Spoilervarning – det går ganska bra för gnistan.. Jag hoppas att snart kunna erbjuda hela historien!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *