Överlägg

Jag kanske bara behöver bada lite näck

Jag kanske bara behöver bada lite näck är en absurd och kul historia, trots att den handlar om jobbiga saker som depression och kriser. Min förhoppning är att boken ska muntra upp en smula, och påminna om att det är högst mänskligt att tappa gnistan mellan varven och att det finns saker att göra för att underlätta för sig själv att ta sig ut på andra sidan efter en svacka.

Här är några röster om boken:

Vilken fin bok! Följsamt och naturligt språk och en faktiskt lite skruvad story – men som ändå känns helt självklar! Hatten av!
Marianne

Har läst boken med stort intresse, den är jättefin! Fantastiska illustrationer! Det är en lättsam bok som på ett tydligt beskriver hur det kan vara att drabbas av utmattning, depression och ångest! Det har fattats en liknande bok.
Ingela Carlsson, samtalsterapeut

Jag tyckte mycket om boken, den är rolig och man kan känna igen sig mycket. Jag kände igen alla stegen i processen. Hoppas att fler hittar den här boken, jag tror att jag hade haft hjälp av den då och även nu fick jag en påminnelse om hur viktigt det är att vara glad.
Peter

  Vad roligt att du vill läsa min bok!

  Beställ här och betala med swish till 0704-673075

  Boken kostar 175:-

  Beställer du tre eller fler kostar de 150:- styck

  Porto tillkommer med 60:-

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *