Överlägg

Vad erbjuder kärnkraften?

Enskilda samtal

Du är välkommen för rådgivande samtal om stress och hälsa. Tillsammans vrider och vänder vi på bitarna i livspusslet, och du får med dig konkreta verktyg för att hitta andrum och återhämtning i vardagen.
Vi träffas minst en timme, vid minst två tillfällen.
OBS
För närvarande ger jag ingen massage eller reikibehandling, och samtalen förs över Skype eller messenger.
Kostnad: 500:- för 60 minuters samtal

Kurser

Jag jobbar med några olika kurskoncept, men har pausat dem på grund av pandemin. Så här ser mina kurser ut, kontakta gärna mig om du är intresserad av dem så får vi se när det går att ordna kurs på bra och säkert sätt igen. Kontakta mig på sigrid.renklint@gmail.com

Reiki-kurser

Reiki healing är en japansk metod för att hela sig själv och andra, och den funkar på både kropp och själ.
Jag ger flera olika reiki-kurser, Reiki 1 och 2 (enligt reikiförbundets ”mallar”) och det jag kallar Reikiretreat där levnadsprinciperna och det egna helandet står i centrum. Under retreaten blir det mycket praktiskt övning på healing och meditation, men också möjlighet till samtal.
Så här skrev deltagarna efter förra kursen:
”Det var en intensiv helg, mycket kunskap och nya upplevelser och sensationer. Men också rofyllt med tid för återhämtning och reflektion”
Ingen oro, tanke, känsla eller reflektion känns fel, allt är välkommet och tas emot med lugn och kärlek. Med lika delar skratt och allvar har Sigrid varit en fantastisk reiki-master.”
Sofia Olsson

På diktsidan hittar du en del av mina dikter kring reiki och reikins principer:
Bara idag släpper jag min oro.
Bara idag släpper jag min ilska. 
Idag uppfyller jag mig med tacksamhet.
Idag utför jag mitt arbete med engagemang. 
Idag ler jag mot dem jag möter.

Leva Helhjärtat

Visst låter det härligt att leva sitt liv helhjärtat? Forskaren Brené Brown kommit att bli något av en superstar genom sina föreläsningar och böcker om det. På kursen går jag igenom de stora linjerna i hennes forskning och vi tränar på kreativitet, tillit och skamtålighet enligt hennes tips.
På diktsidan hittar du mina dikter kring Browns 10 tips för ett helhjärtat liv.