Överlägg

Vad erbjuder kärnkraften?

Enskilda samtal

Du är välkommen för rådgivande samtal om stress och hälsa. Tillsammans vrider och vänder vi på bitarna i livspusslet, och du får med dig konkreta verktyg för att hitta andrum och återhämtning i vardagen.
Vi träffas minst en timme, vid minst två tillfällen. Kan kombineras med reiki eller avspänningsmassage.
Kostnad: 500:- för 60 minuters samtal, eller 700 för 75 minuter samtal och reiki eller massage.

Reiki healing

Jag tar emot för healing och samtal hemma. Kontakt via telefon 0704 67 30 75 eller mejl till sigrid.renklint@gmail.com.
Det kostar 500 kronor för 75 minuter.

Kurser

Nu har jag dragit igång kursverksamheten lite försiktigt, jag kommer att ge några reiki-kurser i liten grupp under läsåret. Det kan du läsa om under fliken Reiki – kurser på gång.

Här är några omdömen från personer som gått reiki 1:
”Det var en intensiv helg, mycket kunskap och nya upplevelser och sensationer. Men också rofyllt med tid för återhämtning och reflektion”
Ingen oro, tanke, känsla eller reflektion känns fel, allt är välkommet och tas emot med lugn och kärlek. Med lika delar skratt och allvar har Sigrid varit en fantastisk reiki-master.”
Sofia Olsson

”Kursen var väl sammanhållen, allt flöt liksom bara på. Du utstrålar ett kärleksfullt och tillåtande lugn. Det kändes för mig som att du har en djup källa av kunskap, erfarenhet och vishet att ösa ur och att du delar med dig generöst utan att låta det bli för mycket att ta in.”
Kajsa Åhman

”Jag gillar att det inte var supermycket instruktioner utan att vi fick slänga oss in och prova. Det kändes prestigelöst och prestationskraven kom av sig. Du skapar ett kärleksfullt och tillåtande rum där det blir lätt att ta till sig det du förmedlar och där jag känner mig modig.”
PS

Om du är intresserad kan du kontakta mig på 0704 67 30 75 eller sigrid.renklint@gmail.com.