Överlägg

Vad erbjuder kärnkraften?

Enskilda samtal


Du är välkommen för rådgivande samtal om stress och hälsa. Tillsammans vrider och vänder vi på bitarna i livspusslet, och jag lär ut konkreta verktyg för att hitta andrum och återhämtning i vardagen.
Vi träffas minst en timme, vid minst två tillfällen.
Samtalet kan också kombineras med avspänningsmassage eller reiki, 30 minuters behandling och 60 minuters samtal.
Kostnad: 500:- för 60 minuters samtal
700:- för 90 minuter med massage/healing

Kurser


Jag jobbar med några olika kurskoncept, Jag idag tillsammans med bildterapeut Tina Tombrock, Reikikurser och Leva helhjärtat, som bygger på Brené Browns forskning om en livsstil som hjälper oss att undvika prestationsångest och skam. För närvarande jobbar jag mycket med mitt bokprojekt, men planerar att köra igång kurserna snart igen. Hör av dig om du är intresserad av helgkurserna.