Överlägg

Kontakt

Sigrid Renklint – Stresspedagog med kognitiv inriktning

Jag är stresspedagog med kognitiv inriktning, utbildad på Sverigehälsan. Bakom mig har jag en karriär som reporter och redaktör på SVT nyheter. På senare år har jag blivit mer och mer intresserad av en annan sorts frågor, de riktigt stora, de som man måste söka inom sig för att hitta några tänkbara svar på. Jag ser också att många har behov av att få stanna upp och reflektera.
Sedan tidigare har jag utbildning i ledarskap och coachning. Min egen metod för balans i livet har i många år varit att ägna mig åt reiki healing, och jag har utbildat mig till master och master teacher hos Anna-Lena Vikström.
Som stresspedagog arbetar jag både med enskilda och med grupper, med blicken mot framtiden hittar vi tillsammans hjälpsamma strategier för att hantera livet – både i uppförsbacke och när det rasar på i högt tempo.

Du når mig
på telefon: 0704 67 30 75
mejl: sigrid@kärnkraften.se